вівторок, 11 жовтня 2016 р.

Онлайн редактор Liveweave

Liveweave 

Liveweave є редактором HTML5, CSS3 і JavaScript в режимі реального часу (Live) з попереднім переглядом. Це кінцевий "ігровий майданчик" для веб-дизайнерів і розробників, а також відмінний інструмент для тестування та практики, а також для того, щоб поділитися своїми творіннями!

Спробуйте - liveweave.com

Що такого особливого?

Ну, для початку ... він (Liveweave) дуже простий у використанні. Він має змінний розмір панелі, так що ви можете написати код (або плести (weave), як вони його називають), як ви хочете. Liveweave також має вбудовану контекстно-залежну код-чуттєву складову на HTML5, CSS3, JavaScript і JQuery, що робить життя веб програміста набагато простіше. Ви можете зберегти ваші плетіння (weaves) в хмарі, скачати його як файл .zip, погратися з кольоровою палітрою, редагувати в повноекранному режимі та багато іншого! О ... є навіть лінійка, щоб допомогти вам з вашим наступним адаптивним дизайном!


Зовнішній CSS і JavaScript бібліотеки

Якщо ви хочете швидко працювати з JQuery, або можна сказати jQueryUI, вам не доведеться шукати зовнішні бібліотеки в Інтернеті. Просто виберіть їх з меню - і у вас все налаштовано. Є кілька бібліотек, просто виберіть ті, які ви хочете.





Код-хінтінг для HTML, CSS і JavaScript

Дивовижна технологія підказок коду/ вбудовані автозавершення, для HTML, CSS, JavaScript і JQuery кодування. JavaScript автозаповнення в Liveweave є одним зі світових найпередовіших в своєму роді в будь-якому веб-додатку.






Кілька шарів і нічне бачення

Liveweave має багатошаровість для всіх панелей і дві теми (темна / світла) на вибір. Ви можете змінити шари на льоту відповідно до ваших потреб і перемикатися одним клацанням між повноекранними режимами редагування / попереднього перегляду. Ви також можете миттєво вимкнути нічне бачення і перемикатися між світлими і темними темами.



Хто створив це?

Liveweave був створений Amit Sen в 2012 році. Потім Liveweave був повністю переписаний і відновлений у вересні 2013 році.


Детальніше http://liveweave.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар